Post by tersidenlecept on Feb 23, 2022 15:47:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira mnoge izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
Sama igra je solidna i zarazna. Iako je ovo dječja igra, smatram da je zabavna. Ali postoji problem..Razina Krusty Krab se ne učitava i potpuno je nestala. Ponovo sam pokrenuo telefon konstantno, ali i dalje ne radi. Uglavnom, zaglavio sam samo u području za palačinke i ne mogu napredovati kroz igru.
Dobra igra, ali se često gasi, ne mogu pristupiti događaju i čini se da nemam izbora nego kupiti dijamante ili ne mogu nadograditi svoju opremu prema potrebi. Volim ovu igru, ali treba malo poraditi.
Jako mi se sviđa ova igra i smiruje me također je izazovna I volim izazove.
Cook Off 2017 Film Sa Prevodom - Besplatni Filmovi
Igrica je super samo što nakon otprilike Dvadeset levela pačinje biti jako teška
Zabavno je. Moja djeca uživaju u tome.
Lijepo je
Priče imaju grešku! Svijet rukavica se ne pojavljuje, što otežava prolazak razine jer ne primam besplatne novčiće za nadogradnju stvari. Smiješno je koliko dragulja traže i sada je to nadogradnja s 5 zvjezdica umjesto s 3. Igra je zabavna, ali kao da im je stalo samo do zarade.
Volim ovu igru! To je savršena igra za zabavu u pokretu! Jedina zamjerka koju imam je da nemam dovoljno dragulja... kao da imam preko 80.000 kovanica, ali imam samo 3 dragulja. Cijenim njihov pokušaj da riješe ovaj problem s konceptom: "pogledajte oglas i dobit ćete besplatan dragulj", svakih pola sata. Ali ne sviđa mi se što to možete učiniti samo pet puta svaki dan. Svima bi uspjelo da su uspjeli tako da ne morate čekati do sutra da to ponovite.
2020, SpongeBob Krusty Cook-Off, N / A, N / A. iOS; Android. N / A. SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehidrirani.
Ova igra je nevjerojatna, uopće nema reklama
Dobar koncept igre, ali ako ne platite više od 25 dolara, uopće ne možete napredovati. Ova stvar je plaća za pobjedu i ne mogu si priuštiti da nastavim trošiti novac ako ide u crnu rupu. Doslovno plaćeno da ne idete nikamo, šanse za otključavanje Squidwarda ili bilo koga osim Patricka su preniske i sve je precijenjeno s obzirom na to koliko vam svaka valuta daje.
Nadogradnja osnovnih stvari košta novac. Trošak za napredak.
Igra je super! Definitivno vam donosi onaj sretni osjećaj iz djetinjstva kada ga igrate. Pogotovo ako ste kao dijete gledali predstavu. Imam samo jedan prijedlog koji bi ovu igru učinio 10 puta boljom. Budući da smo povezani s Facebookom, trebali biste nam dopustiti da vidimo naše prijatelje na ljestvici i na kojoj su razini. Dodajmo ljude kao prijatelje i krenimo protiv njih u stvarnom kuhanju. Na primjer, onaj tko zaradi više novčića ili palac gore pobjeđuje u toj rundi. Osim toga, obožavam ovu igru!
To je zabavna igra, ali kada jednom dođete do krusty crabs, morate poprilično platiti pay2win. Vještina ne znači puno u toj igri. Oni samo otežavaju tako da nadogradite ypur opremu i u svakoj fazi morate ponovo nadograditi svoju opremu jer je sada drugi restoran. Zabavno je, ali ne osjećam se kao mljevenje u igri kuhanja samo da bih prošao određenu fazu. Samo želim igrati igru kuhanja u kojoj mi treba samo vlastita vještina. Ako sam htio mljeti novac id igraj mmos. Ali općenito igra je slatka i zabavna
Sama igra je po meni dobra. Međutim, nakon nekog vremena nailazite na teške razine. Da, razine bi trebale postati teže dok igrate igru, no one prelaze granice s poteškoćama. Boosteri su u redu, to je AKO ih imate. Iskreno govoreći, poteškoća je samo izlika da zgrabite više novca jer ćete trošiti novac na gomilu pojačivača koji možda neće ni pomoći u tom procesu.
Previše grešaka. Samo previše.
Ne dopušta mi da igram sljedeću razinu. Potpuno se smrzava.
Cook-Off! 2007 Film Sa Prevodom - Besplatni Filmovi
Odlično
SpongeBob : Krusty Cook - Off · Vuk_Stajcic replied to Nezery's topic in Gaming. Nemam neko misljenje sto se tice nje, igrao sam je par puta
Samo predobro
Tek sam počeo igrati ovu igru i apsolutno je volim, obožavam emisiju Spužva Bob i gledam je cijeli život. Jedini problem je što je razinu 37 teško pobijediti jer očito trebate pojačivače da završite razinu. Već neko vrijeme sam zapeo na razini 37.
Igre kuhanja mi se jako sviđaju!!!!(super igra).#ako volite kuhati ovo je igrica za vas.
Prilično solidna igra. Sviđa mi se kako se dragulji koriste kao rijetka valuta, a ne samo kao premium valuta. Igra ima svoje greške; Predbilježio sam se za igru, ali dijamantni Garyjev dar koji sam dobio pokvario je postignuće za otključavanje svih interijera na štandu za palačinke. Također, ponekad kada završite razinu neće se vratiti na glavni zaslon i vraća vas na razinu bez ikakvih obaveza, ali još uvijek broji vašu pobjedu i daje vam nagrade tako da je nbd. Zabavna igra, sviđa mi se.
Moj 3-godišnji sin stvarno uživa u ovoj aplikaciji. Ali primijetio sam da je teško zaraditi novac samo za nadogradnju (mislim da je u 2. fazi?) Nisam siguran. Zato moj sin neće moći završiti trenutnu fazu jer kuhinjski alati još nisu nadograđeni (tako spori) zbog nedostatka njegovih novčića lol.
Ova igra je stvarno zabavna! NIKAD ne postaje dosadno! Volim seriju Spužva Bob i ovu igru. Zaista se isplati čekati! Instalirajte ga sada!
Sviđa mi se igra, ali stalno gubim kupce jer ne mogu kontrolirati koja gotova hrana ide kojem kupcu. Ako tri različita kupca naruče palačinke s plavim želeom i malinama, igra nasumično šalje gotovu hranu jednom od tih kupaca, umjesto da mi dopušta da biram kome ću je dati. Na kraju gubim mušterije jer nikada nisu dobili hranu, iako sam je kuhao. Brzo postaje kaotično, a kupci su previše nestrpljivi.
Sve mi se to jako sviđa i čak vidim da kuhaš Spužva Boba, pa čak i ti znaš izrađivati odjeću
Moj omiljeni crtani je SpongeBob i da je ovo jako dobra igra👏👍
Čini se kao zabavna igra. Nisam prošao lakše razine jer nakon svake pojedinačne razine postoji reklama iz kojih ne možete izaći. Čak ni klik naprijed ne radi i ne pojavljuje se x nakon vremenskog ograničenja. Morate prekinuti punu aplikaciju SpongeBob i ponovno učitati. Nitko nema vremena za to plus reklame. Definitivno deinstaliraj.
Kategorija:Spužva Bob Skockani - Wikipedia
Dijamanti..toliko posla za napraviti dok ne dobijete 1. Promijenite to pls
Hidden Hotel: Miami Mystery Macera Oyunları njm
SpongeBob: Krusty Cook-Off Casual pdwb
Plati za igru. Potrebni su vam dijamanti za nadogradnju, crvene karte za nadogradnju likova i sve što kliknete će reći "Samo 2,99!" Platite unaprijed i oglase između SVAKE RAZINE. Nemoj se truditi.
SpongeBob: Krusty Cook-Off פנאי baj
Ne učitava se čak ni ja ga toliko želim igrati i stalno se učitava na 5%
Kako blokirati neželjene tekstualne poruke na iPhoneu
Užas! Neće ni da učita igricu
Zabavno je i volim kuhati pa je dobro
Igra je sama po sebi dobra i zabavna, ali kao što je netko već spomenuo, timer ide prebrzo. A ono što me muči u vezi s oglasima je činjenica da je Nickelodeon tvrtka s više milijunaša. Oni već imaju novac, ali ne samo reklame, postoji i kupnja u igrici. Ili je jedno ili drugo. Ne oboje
SpongeBob: Krusty Cook-Off عمومی sdks
Dostupan je na Androidu, iOS-u, PSViti i Nintendo 3DS / 2DS. Zasnovan je na otvorenom svjetskom ... Besplatno + SpongeBob: Krusty Cook-Off
Puno zabave Obožavam igre kuhanja i stoga je jedna zabavna!
Volim ovu igru, ali konačno sam dosegao točku u kojoj je nemoguće igrati bez trošenja puno novca na dragulje Uspio sam doći do kraja 'Salty Spatoon' i kupiti samo 2 paketa dragulja po 1,89 £, ali sada količina dragulja potrebnih za nadogradnje je previsoka (jer još uvijek dobivate samo mali broj dragulja u nagradama), a druge razine sada zahtijevaju više nadogradnji ili pojačivača da dovrše razine.
Jedina stvar od čega je ova aplikacija sposobna je da zeznem moj telefon, nije mi dozvolio ni da se igram, a onda se smrznuo, tako da je moj telefon sada sav zeznuo zbog tvoje glupe aplikacije, hvala što si ljubazan😾 zaslužuje 0 stt, ali to nije mišljenje je sada Hvala što sam gubio vrijeme
Ovo je odlična igra. Zabavna je i ima puno levela. Najdraže mi je raditi palačinke.Preporučujem je svima.👍👍👍
Sjajna igra! Grafika i sve je savršeno! Jedini razlog zašto ne dajem 5 zvjezdica je taj što životi u igricama žele 30 minuta da vam daju samo jednu!!?? Ažurirajte igru kako biste dobili 5 srca za pola sata! Ili samo neka bude 5 minuta po 1 srcu! Molim te molim te molim te!
Nevjerojatna igra. Sviđa mi se priča, animacija i posebno pozadinska glazba, vrlo se opustite. Ali dijamant ipak smeta. Uvijek imate novac, ali ne i dijamant, tako da ne možete nadograditi na punoj razini. A način da dobijete dijamant je završetak priče, postignuće i naravno kupnja. Dijamant koji dobijete kada kupite dekoraciju ili nadogradnju (stvar s 5 bisera) je mnogo manji od dijamanta koji je uopće potreban za kupnju tih nadogradnji. Popravite to, uklonite dijamant potreban za nadogradnju
Super cool igrica obožavam spužva boba tako da super i volim kuhati
Moj jedini problem je što se hrana ne dijeli redoslijedom kojim kupci pristižu i ne možete odabrati tko će dobiti hranu. Ako napravim dvije palačinke za određenog kupca, ponekad se podijele između dva kupca i onda mi ponestane vremena da prepravim drugo jelo i izgubim kupca. To je samo loše odrađen mehaničar.
Ova igra mi se dosta svidjela. Toliko sam potrošio 29,99 na nagradni paket i to mi je naplaćeno, ali nisam ništa dobio. Kontaktirao sam službu za korisnike nekoliko puta i nisam se javio osim jednom, a mi ćemo vam se javiti.....to je bilo prije 2 tjedna