Post by tersidenlecept on Feb 23, 2022 15:51:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rocket Punch! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rocket Punch! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zakóduje viac tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Rocket Punch! 2022 version ▞▞▞
Toto je veľmi noob hra
Je to zapnuté
របបឥឥ៩មកៀៀ
je to hrozné
Páči sa mi táto hra Táto hra sa mi páči
myslím, že sa mi trochu páči
Op
nenávidím ťa
Pekné, ale ľahké
Dragon City Mobile Симулације unt
Ako tieto hry
Dve minúty do hry vám ponúkne vzhľad vašej postavy. Celkom normálne. Čo je však nechutné, je text pod ním: "Akonáhle to zmeškáte, môže to byť navždy preč." Tým sa zneužíva psychologický efekt nazývaný strach z premeškania. Chcete recenziu po 30 sekundách hry? Tu je môj. Trochu neskôr, ako ste sa pýtali, ale dúfam, že vám to stále pomôže!
Práve som urobil vtipnú vec
Myslím, že je to zaujímavá a cool hra
V pohode
Nie taká zábava
Bola to najlepšia hra všetkých čias, ďakujem, že som tu
Páči sa mi táto hra, keď zomriem, smejem sa slzy!
Mám pocit, že každý používateľ, ktorý ohodnotil túto hru 5 hviezdičkami, je buď robot, ktorý hrá v režime v lietadle, alebo nikdy nehral príjemnú aplikáciu. prečo je to také zlé? 1- Reklamy po každej úrovni. 15 až 30 sekundová reklama na úrovni 5 až 10 sekúnd je jednoducho urážlivá a proti používateľovi. 2- Vývojári vás po tutoriáli žiadajú o ohodnotenie aplikácie... čo? Na hodnotenie hry potrebujem viac ako 5 sekúnd, ibaže môj pocit sa nezmenil: 1 hviezdička. 3 - nulová obtiažnosť. Táto hra nie je podľa mňa kreatívna ani premyslená. Je to jednoducho neporiadok.
Dobre hra
Hra Lan matharchod
Dôvod, prečo dávam 1 hviezdičku, je ten, že som najprv hral jednu hru a potom mi to hovorí, aby som ju ohodnotil, a túto hru som sotva zažil a nemal som inú možnosť, ako ju ohodnotiť
TÁTO HRA MI DAL RAGE TÁTO HRA JE RÔZNE ŤAŽKÁ 10 ÚROVNÍ BÚRI!!!!!!! A odstráňte túto aplikáciu a choďte sa baviť so svojimi priateľmi.
Rocket Punch! Slagalice yel
Milujem, keď zabíjam nepriateľov
Je hlúpe, že musíte sledovať reklamy, aby ste vôbec napredovali...
Rocket Punch! Teka-teki kytn
Booooom
Dobré hrať
dobre
Zábava
Lo I Hl
skvelé
Rocket Punch! Puzzle xdmc
smiešne
OK niebbBbs