Post by tersidenlecept on Feb 23, 2022 16:12:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dictators : No Peace ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dictators : No Peace IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ rohkem raha häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Dictators : No Peace 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldis see kogemus väga, kuid ma ei saa anda 5-tärnilist arvustust, sest pärast esimest läbimängimist pole enam palju muud teha, uuesti alustamine oleks täpselt sama, arvan, et peaksite lisama erinevaid raskusi või muid mängurežiime paranda seda, muidu väga hea mäng!
Huvitav idee. VÄGA halb teostus. Suurem osa sellest mängust ootab. Saab täiustada, kuid praegusel hetkel tundub see mäng lõpetamata. Võitlus on veidi laisk, ostes kõike, mida väed ei pea kasutuks, raha teenimiseks pole piisavalt võimalusi (mis on tõesti halb, sest seda on palju vaja) ja see on üldiselt igav.
Mäng on lõbus. Aga see on lihtne. Kõik, mida pead tegema, on omada rohkem tähti kui vastasel ja sa saad need oma vägede täiendamisest ja selleks vajad raha. Kõik, mida pead tegema, on natuke oodata ja saate mängu hõlpsalt läbi joosta. Samuti on tülikas riigi vastu võidelda ja seejärel iga kord oma vägesid ikka ja jälle remontida. Maailm tundub surnud, sest olete ainus riik, kes võtab teiste riikide omad, mis pole mängija omad. Lisandeid on vähe või üldse mitte, nii et see on pluss.
Line Color 3D Santai udpi
Mäng on lühiajaliselt huvitav. See on väga soovitatav lastele ja teismelistele, et nad saaksid kaardil teada kogu riigi asukoha.
Kahju, et pidin mängule sellise hinnangu andma, sest sellel on nii palju potentsiaali. Põhimõtteliselt on see lihvimismäng, millel on vähe või üldse mitte mingit strateegiat. Mängu esimese 1 tunni jooksul on see nauditav, kuid pärast seda tundub see väga korduv. Mõnikord pole sellel mõtet ja A.I kasutab ikka ja jälle sama taktikat. Kuid ärge saage minust valesti aru, see on lõbus, kuid ausalt öeldes pole seda aega väärt, sest see muutub kiiresti igavaks. Kui loojad mängu värskendaksid, võib see nii hea olla.
Mulle meeldis see mäng nii väga. Ainus asi, mille ma leidsin, oli see, et selles polnud palju taasesitamist, kui mängida erineva riigina. Peale selle on see päris hea. Soovitaksin lisada mängu kõva režiimi või teistsuguse maailma.
Paistis paljulubav, kuid 10 minuti pärast hakkas see tõesti korduma. Sa vallutad riigi. Sa ootad ja ehitad oma armee uuesti üles. Seejärel korrake.
No se Nata halb
See mäng peaks olema suurepärane. Kuid see stsenaarium juhtub liiga sageli, kui olete veetnud mitu minutit oma sõjaväe ülesehitamisel, ründate riiki. Kõik teie oksad on kõrgemad. Lõpparuandes võitsid sa oma armee ja õhujõud kõik. Kuid ikkagi kaotate sõja. Nüüd on kogu raha, mille te mässulistele panite, kadunud ja olete perses.
Hea minu teises telefonis, kuid millegipärast telefonis on mul nüüd maismaaväed merevägede peale ja siis nad ei liiguta nad ei lähe sihtriiki
Noh, ma andsin sellele 4 tärni, sest minu arvates on mäng fantastiline, kuid selles puuduvad mõned asjad, mis võiksid selle veelgi huvitavamaks muuta:-- (1) kui me tungime ükskõik millisesse riiki, väheneb riigi sõjaline jõud, aga alati, kui mis tahes muu rahvas tungib ükskõik millisesse meie kolooniasse, nende sõjavägi ei kanna kahju ja nende tugevus jääb samaks, mis minu arvates peaks vähenema (2) alati, kui me tungime naaberriiki, pärast edukat tungimist tuleks poliitilised piirid kaotada.
Sellel on potentsiaal olla hämmastav mäng. Kuid ma tunnen, et selleni jõudmiseks on veel üks või kaks funktsiooni puudu. Näiteks üldine kauplemismenüü kõigi sadamate asemel ja veenduge, et teie riigis oleks mitu provintsi, mida saate maksude tõstmise asemel uuendada.
See on suurepärane mäng, millel on palju potentsiaali, kuid ma arvan, et see on minu jaoks liiga aeglane, kui teile meeldivad aeglased mängud, võib see teile meeldida.
Ilus kontseptsioon, kuid veidi vigane. Pole liitlasi ja kui vaenlane ründab teid ja kaotab tähed, lähevad nad pärast võitlust automaatselt 3 või 4 starti tagasi... pole lahe
Добавьте Эстонский язык
Pole paha!Ma vallutasin Venemaa Eestiga!
See on hea kontseptsioon. Aga miks mu armee kuhugi ei liigu? Ma koputan koloniseerima ja mu armee on lihtsalt mereväega sadamas kinni. ma ei saa sellest aru...
See on väga sõltuvust tekitav mäng, kuid kõige rohkem, mida ma värskenduses nõuan, on sellel konkreetsel ajavahemikul kasutatud lipud. Seetõttu peavad annekteeritud piirkonna armee võitlema riigiga, millele ma sõja kuulutan. nauditav.
Päris meh. See on põhimõtteliselt jõudemäng, mis ootavad, kuni teil on raha armee jaoks, mida vajate koha vallutamiseks, saates nad sisse, loputage korda. Ei ole AI-d, vaid aeg-ajalt sissetungid või mässud, mille eest peate end kaitsma. Ei mingit strateegiat, välja arvatud juhul, kui kaalute piisavalt nõrkade eesmärkide leidmist ja sissetulekute suurendamist. Tasub ühte läbimängimist, ei midagi enamat. Vähemalt pole reklaame.
See on liiga lihtne. Enamasti, kui ma tahan võita, siis lihtsalt haagissuvilate kauplemisega, saan raha, mis läheks minu sõjaväele, ma tahan rohkem, näiteks koalitsioone teie riigi vastu, liite ja raskemaid režiime, kus saate tegelikult surema. ja kui see on võimalik. teil võib olla sõjaväeline hooldus ja muud asjad.
mäng on üldiselt suurepärane mäng, see on meelelahutuslik, kuid on ainult 3 asja, mis mulle nii väga ei meeldi. 1. Kui võtate riigi üle, peaks see kustutama piiri ja muutma selle kõik riigi osaks, ilma selleta näeb see välja nagu nukuriik. 2. Kui kaotate mässuliste vastu, peaks riik kaotama armee, kõikvõimalikud ja õhuväed, et see tunduks realistlikum. 3. Igas riigis, mille üle võtate, peaks ühe tootja asemel olema vähemalt 3 tootjat. Peale selle on see suurepärane!
See on olnud kohutav! See on nii hiline, et külmub vähemalt iga 20 minuti järel, kui ma mängin, ja mis kõige hullem. See on nii tõrges, kus see külmutas mu telefoni ja ma pidin uue hankima; Seetõttu on see rakendus häkitud või selles on viirus, ÄRGE MÄNGIGE SEDA MÄNGU; MIDAGI SEE RASKAB SINU AEGA JA RAHA 😠😠😠😠😠
Varem mängisin seda päris palju, aga nüüd ei tööta see isegi, kui lähen riiki meritsi ründama, siis mu merevägi ja armee jäävad kinni ja ei liigu üldse
See mäng vastab tegelikule maailmale ajal, mil see on loodud, ja sellel on strateegia ja rohkemgi, ma soovitaksin seda
Lõbus 10 minutit. Tundide kaupa igav. Kuidagi kui tuumastada üks linn Hiinas, muutub see sama nõrgaks kui Iraak. Kui saate asja selgeks, pole mängul väljakutseid. See on lihtsalt korduv silmus tundide kaupa.
Dictators : No Peace સિમ્યુલેશન zrc
Dictators : No Peace Simulatie tehv
Armastan seda absoluutselt See on nii lahe mäng, mulle ei meeldi liiga intensiivsed mängud. See on nii rahulik. Armasta ka muusikat. Parim mäng 10/10 soovitan.
Suurepärane väike mäng kuni punktini. Ma tahan seda armastada, ma tõesti armastan, aga... liiga lihtne. Teiste riikide ründamise sagedus on liiga väike. Kui võtad väikesed riigid üle enne suuremaid riike (loogiliselt võttes), saad nii suureks, et suudad kergesti rünnakute eest kaitsta. Peaks olema nii, et kui ründate teise riigi kolooniat, saavad nad vihaseks ja ründavad teid. Muutke see veidi väljakutseid esitavamaks, selle asemel, et lihtsalt enda kaitsmise pärast üle võtta. Peale selle on see suurepärane!
Kena mäng, kuid selleks on vaja riikidevahelisi liite ja võib-olla nii, et see sunnib teid kasutama mässulisi nagu Lõuna-Koreal võiks olla 98-liikmeline armee ja Jaapan võiks toetada Lõuna-Korea armeed reitinguga 30, nii et teie tavaline armee ei saaks sellega hakkama vajate mässuliste abi ja ka seda, millistele riikidele mängijale sõda kuulutada ja teistele riikidele, et saaksite sõdades osaleda ja selliseid riike nõuda.
Suurepärane mäng, kuid lõpus öeldakse ainult õnnitlused ja aitäh. AITÄH!?!? MA VEESTIN NII PALJU TUUNDI, ET VAATA, KAS MINGIT AUHINNA ON! AGA AITÄH? OLEKS VÕINUD OLLA ROHKEM MÕELDUD SÕNUM VÕI ISEGI AUHINNA, NAGU MÄNGU ALUSTAMINE LISARIIGIGA VÕI 100 000 MÜNDIGA ALUSTA! See EI OLE väga hea lõpp. Muidu oleksin sellele hinnanud 5 tärni
Mulle meeldiks anda rohkem kui 2 tärni, AGA... #1 salvestused rikuvad pidevalt, mõnikord kaotan mitme vallutuse väärtuses andmeid ja mõnikord kogu salvestusfaili. #2 liikumine hangub (paistab, et mõjutab ainult laevu: kaubandus/merevägi); seanss muutub mängimatuks. Pean salvestama ja uuesti avama – riskin iga kord andmete kadumisega. Tundub, et see tardub alles siis, kui alistan koloniaalvõimu (nt Hiina/Ühendkuningriik/Prantsusmaa). Võib-olla muudab koloniaalarmeede eemaldamine selle tõrkeks. Pilvevarundamine võib olla hea. Mulle meeldib kontseptsioon ja mehaanika.
Pärast arvustuste nägemist otsustasin, et laadin selle mängu alla ja proovin, kuid pärast 96% allalaadimise lõppu näitas, et tõrget ei saa alla laadida, selle mängu on loonud mõned petturid.👎🏼👎🏼👎🏼Väga pettunud.
Väga elementaarne, veidi piiratud valikutega ja korduv. Lahingusüsteem muutub kiiresti lihtsalt vägede arvu täiendamiseks, mitte mis tahes strateegiaks.
Ma armastan seda mängu ja tahaksin soovitada, et oleks olemas võrgu- ja kohalik mitmikmäng, kus mängijad võitleksid üksteisega VÕI saavad üksteisega liitlasi. Tehke mängus valik raskusi, et mängija saaks valida, kas ta soovib maailmale kõvasti väljakutseid esitada või lihtsalt lõõgastuda nagu mängu mängimine. Ja lõpuks tahaksin soovitada kiirnuppu
Dictators : No Peace Simulator few
See mäng on ok. See võib alguses olla väga aeglane ja mul kulus 7-8 tundi, et võita. Aga kui ma kauplemise leidsin. Kauplemine katkestab mängu. Kui teate, kus pordid asuvad, saate mängu alustada ja teil on sadu tuhandeid sularaha vaid umbes 15 minutiga. Nad saadavad teile aeg-ajalt kirju konkreetse tehingu üksikasjadega. Minu arvates peaks see olema hetkel ainus soodne kaubandus. Selle asemel võite leida kaks tihedat porti ja liikuda edasi-tagasi, kuni teenite kasumit
Hea mäng. Väga vähe vigu ja ma leidsin, et see tekitab väga sõltuvust. Ma mängisin seda terve päeva ja sain telefoni aku 100% pealt nulli. Ma soovitan seda mängu. Armastan seda.
Strateegiakümbluse poolest on see väga madal. Võitmise viis on tõesti väga lihtne ja monotoonne – omage lihtsalt vaenlasest kõrgemaid numbreid ja kõik. Võitmiseks piisab isegi 0,1 eelisest. Rääkimata sellest, et AI ei ole dünaamiline ja näib olevat lihtsa koodiga. "Kvaliteedi" tunnet on vähe või üldse mitte, vaid "kvantiteet". Seetõttu on see mäng hea aja tapja, kuid mänguviis on tõesti liiga lihtne, üleliigne ja lihtne, et pärast mängu lõppu hakkab igav.
Mäng on väga hea, ma mängin iga päev ja võidan selle mängulusti ikka ja jälle mängida, mõned vead on selles, et millalgi kui mu armee läheb võitlema ja see naaseb, nii et see ei kahjusta, kui selle vea parandate, on lõbusam ja aitäh
See mäng ei saaks olla suurem ajaraiskamine. Teil on armee, mis ületab vastase laevastiku 100:1 ja kaotab ikkagi 90% kogu teie armeest. See, kes selle tegi, ei tea selgelt, kuidas mis tahes tüüpi võitlus toimib. Las ma teen selle lihtsaks. 1 inimene versus 100 inimest kaotab alati. Välja arvatud juhul, kui see on selles mängus. Desinstallige.
Täiesti õudne, sest mu armee ei saa isegi liigutada, ainuke asi, mis liigub, on minu piloodid, mis mõtet on isegi vallutada, kui te ei saa vallutada, ja palun tehke tõeline tutvustus
Ausalt öeldes on sellel lahe kontseptsioon, kuid ausalt öeldes on see tõesti igav. Tegelikult on oluline vaid kuninglik sõjaline jõud ja see, keda soovite koloniseerida, ja ükskõik mida te kannate kohutavaid kaotusi ja seejärel peate ootama igavesti, et teil oleks piisavalt raha, et taastada.