Post by tersidenlecept on Feb 23, 2022 16:25:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód více klíčů ▞▞▞
▞▞▞ Tank Stars 2022 version ▞▞▞
totálně blbá hra mám z ní zasekaný celý telefon !!!😠
Vyborna hra jsem s ni spokoje ale jedine co me stve kdyz si hci nekomu napsat a vypnu apku a hraju turnament tak to hraju cele od znova
Tank Stars
Dávám jednu hvězdu, za to že neustále hra padá, a poslední dobou se nadá vůbec spustit. při načitáni okamžitě padne. a mimo jiné neustále otravné reklamy. pokud chybu odstraníte, přidám hvězdy. do té doby 1 hvězda. SG s8.
Nelíbí se mi tato hra, protože mě donutila koupit všechny své tanky poté, co jsem je již koupil. Jediný důvod, proč stále hraji tuto hru, je ten, že jsem si koupil tank, než jsem měl nějaké problémy. Ale hra je zábavná, když funguje správně.
Jeto super hra ale bylo by super kdyby tam byl aspoň 1 nový tank
Download game Yaba Sanshiro 2 Free - Sega Saturn Emulator APK latest version 1.5.0 ... Tank Stars · Sonic Dash - Endless Running · Sonic Dash 2: Sonic Boom
Klokotina, strašná hra jenom REKLAMI, a zaty reklamy maj jenom peníze,,,, a furt se to seká. Nikdy si ji nestáhnu nejhorší hra na 💯 procento ji nesnáším. Nic jiného než REKLAMI,, ta nejhorši HRA. nestahujte tu hru kdo to moc vymyslet,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ STRAŠNÝ] chci aby už skončila!!. A grafika je strašná všechno je tam strašný, a nějaký tanky tam stojí opravdové peníze,, protože chtěj peníze!!!ta hra je pro mimina ale koho to má bavit!!!!//🥵😠😡jenom peníze🤑🤑 🤑 Jsou vyžraný.
Zábavná hra, ale kazí jí neskutečné množství reklam během hraní.
kdyz to zapnu tak nacte kus a nespadne nevim co s tym jinak je to celkem dobra hra bo jsem hral dve hry ale to mi staci abych usoudil ze to je dobra hra proto davam tri hvezdy
Příliš mnoho nucených přidání. Hraji s vypnutým internetem při každé příležitosti.
Tank Stars آرکید unor
Beyblade Burst Rivals Hádanky rssl
Vy lidi jedny vůbec to nejde rozjet otevřu aplikaci a po pěti sekundách se mi zavře to jako myslite že si to lidi budou stahovat na tohle vám kašlu.!!
Tank Stars Pelihalli vjpv
Tank Stars Аркади mqoo
Tank Stars Arkadne igre nnme
Je to dobrá hra ma to dobrou grafiku ovládá a líbí se mi schopnosti tanku
Offline budete vybírat pouze útržky z dropů a ukládat je, zatímco online vás budou obtěžovat reklamy a váš protivník bude často kuře. Jádro hry je dobré. Odpočinek je ohavnost.
(31) iOS Universal. $4.99 Free ... Starlight Free ... Super Tank Battle - myCityArmy. (310) iPhone.
ja to zapnu a me tam napise loading a hned to spadne NESTAHOVAT! a je to kravna
Tolik reklam. Reklamy mezi každým záběrem
Bylo by úžasné, kdybyste to opravili, protože mě to přimělo znovu koupit tanky, které jsem si již koupil
Hra byla dobrá do té doby, kdy byla reklama alespoň mezi souboji. Teď si jednou vystřelíte, pak soupeř a následuje reklama. A takhle je to pořád dokola. Horší hru jsem snad neviděl.
Nejvíc retardovaná hra kterou sem kdy hrála... Hned sem hru zapnul, reklama... nečekaně prohraju v multiplayeru, reklama... chci si vyzvednout odměnu, reklama... Koukám že vývojáři jsou nějaký retardi
Na MI9 mi hra zamrzá a následně spadne
Jeho bratr hra ale dalším tomu 10hvezdicček💕🥰😢😭😥😅😅😆😚🤣😂❤❤😍
Si děláte prd*l s těma reklamama ne?! Za jednu hru tolik reklam jsem snad ještě neviděl... Dřív jsem hrál a bylo to super... Teď jste z toho udělali hroznou sr*čku! Netahoval nebo budete akorát nasr*ní...
Hra sama o sobě super ale ty reklamy??? po každé bitvě je reklama a když chcete ještě bonus tak jsou 2...hraju to přes wifi takže by to ani tak na data nevadilo ale občas se to na konci reklam sekne(nejde dát křížek nebo se hra zastaví) takže se hra vypne bonus žádnej a to naštve.....
Zábavná hra, ale mnohem více přidává a přidává je mnohem delší než normální přidává. Nemá cenu čekat minuty, jen abyste hráli za méně než to.
Je to skvělá hra, která ještě nepřekročila 13A, protože byste tam mohli zabít nějaké krávy v jejich kravách, zavřete krev a pak budete bojovat s tanky
Dobrá hra až na ty reklamy
Tank Stars - Twitch
seka se a nejspíš diky reklamam,nedá se to hrat,jinak dobra hra.
jako ok hra,ale je to fakt náročné na telefon (samsung galaxi j3
Boží neseka se jak ostatní píšou nic nepadá a reklamy nejsou tak hrozné..
Nechutní množství reklam. Hra jako taková je slušná.
Je to zábavná hra, která nemá mnoho reklam
Je to zábava a opravdu vám umožní zažít různé druhy tanků a jejich selektivní schopnosti. Poskytuje vám volitelnou taktiku, zahrnuje vaši potřebu vyhrát a být nejlepším tankem online.
Tanks at your fingertips. Choose a weapon – a simple missile to an atomic bomb – and find the right shooting angle and destroy your opponents.
Baví mně to
Stáhnout Tank Stars mod apk (Mod Money / Premium) 1.4.4 · Co je nového · dodatečné informace · Verze · Podobný · Populární ke stažení.
Dobrá hra, ale reklamy se zobrazují pokaždé, když na mě přijde řada
po 10reklamě nehratelné. zasekne se a musi resetovat.
Nenechá mě hrát Jsem na telefonu a nefunguje mi to, ale funguje to pro někoho jiného, kdo má iPad
V turnajovém režimu hra spadne. Ale já tou hrou moc žiju. Opravte problém, abychom jej mohli bez obav hrát. Když havaruje, cítím vztek, že si rozbiju telefon, opravte to, než se mi rozbije telefon 😅🙏
Tato hra moc dobrá mám ji poprvé a už jsem 3 krát vyhrála stáhla jsem si ji před hodinou možná před 2 má hodinám musím říct že to je fakt super hra. 🦖🦕🐍🦎🐊😏🤗🤩😀😁😂😋😉😊